Sint Maarten – Donderdag 8/11/2017

Op 8 november om 17u vieren we Sint Maarten. Na een lantaarnwandeling vervolgen we onze tocht tot in de tuin van onze school waar we rond een warm vuurtje genieten van een heerlijk kopje soep met een lekker broodje. We sluiten het Sint Maartensfeest af rond 18.45u.

Algemene Vergadering (AV) – 4/10/2017

Naar jaarlijkse gewoonte houden we dit najaar onze Algemene Vergadering. Als ouder van de school bent u welkom als (toekomstig) lid op deze vergadering die doorgaat op dinsdag 4/10 om 20u in de benedenklas. Een officiële uitnodiging met ingesloten agenda en mogelijkheid tot lidmaatschap wordt meegedeeld. Na deze vergadering is er ook een mogelijkheid om gezellig na te praten met een drankje.

Muziekgroep

Alle ouders die tijdens het St Maartensfeest mee muziek willen maken (spelen of zingen) (na de optocht) mogen contact opnemen met Andreia (mama Kilian bovenklas)

Oudergroepen

In de Hazelaar (oudervereniging) zijn de ouders georganiseerd in oudergroepen. Elke ouder kiest een groep die bij haar/zijn talenten past. Er is een tuingroep, knutselgroep, klusgroep, feestgroep en muziekgroep. Op het prikbord beneden komt een blad. Gelieve je naam op de groep van je voorkeur te schrijven. De groepen spreken elk met de juffen hun taken af en mogen zelf afspreken hoe en waar, wanneer ze dit doen. Op de Algemene Vergadering worden de oudergroepen voor de nieuwe ouders nog eens toegelicht.

Vrije dagen

Zie Praktisch -> Kalender

Kalender 2017-2018

Groenten -en fruitpaketten

In 2014 zijn we begonnen met het verdelen van groenten en fruit via de Hazelaar. Het idee is wat extra inkomsten voor de school te creëren, maar het is het ook gewoon erg lekker, gezond en gemakkelijk. Deze worden geleverd door bioboerderij De Kijfelaar en een deel van de omzet gaat naar de oudervereniging. De bestellingen kunnen van zondag t/m dinsdag doorgegeven worden via de www.dekijfelaar.be en worden op donderdag namiddag op school geleverd. Nieuwkomers moeten zich eenmalig via de website registreren en krijgen dan een gebruikersnaam. (bij Afhaalpunt vul je in Niet Publiek en bij Opmerkingen De Hazelaar) Voor meer informatie kun je terecht bij Inge Vandamme, moeder van Linde (inge@oudervereniging-dehazelaar.be)

Bioboerderij De Kijfelaar

Klusgroep

De oudervereniging zoekt een medeklusman om te helpen bij het in orde houden van ons mooie schoolgebouw. Bij interesse gelieve u aan te melden bij het bestuur.